top of page
  • Foto van schrijverJan

Pashley Poppy - Love at first sight

Bijgewerkt op: 5 jan. 2020


Liefde op het eerste gezicht, bestaat zoiets wel? En zo ja, kan dat dan ook voorvallen bij een fiets? Deze Pashley Poppy bijvoorbeeld?


De kleuren van een prachtige Engelse tuin in hartje zomer, een prachtig vormgegeven glooiende frame, een knap lederen Brooks B67 zadel met bijpassende kurken handvaten, mooie crème kleurige banden... Voel je het al?

Trappen gaat haast vanzelf en als het even moeilijk wordt dan helpen de drie Sturmey Archer versnellingen je wel weer uit de nood. Ook remmen vormt geen enkel probleem met de onderhoudsarme naafremmen. Het enige waar je je hoofd nog moet over breken is de kleur. Je hebt de keuze uit: Pastel Blue, Blush Pink, of Peppermint.

Deze knappe dame is a girls best friend. Of je nu boodschappen gaat doen, onderweg bent naar je eerste picknick of simpelweg naar school fietst, op een Poppy ga je stralen.

Of zoals Pashley het zelf zo mooi kan verwoorden: "Indeed, the joy of cycling is at the very heart of what makes the Poppy a wonderful companion for life, an eye-catching bicycle that lets you explore in comfort, style and the pace of a bygone era."

Kom deze fiets uitproberen in onze winkel.

Pashley Poppy : €699, verkrijgbaar in drie kleuren.

0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page