top of page

Over Vitesse

Ben, Dries, Maarten, Jan
Vitesse Fietsen: the mission
Voor Vitesse staat de fiets centraal in het leven. Om naar het werk te gaan, als favoriet vakantievoertuig, of om te ontspannen tijdens het weekend. De fiets is één van de prachtigste vervoersmiddelen die er zijn. Bijzonder efficiënt, je wordt er gezond van en het is niet duur om ermee te beginnen.
Daarom promoten wij fietsen als een deel van ons en jouw leven.

Bovendien gieten wij er een laag bovenop: stijl. Want het leven is waardeloos zonder een klein beetje schoonheid. En als fietsen voor jou even belangrijk wordt als voor ons, laten we dat dan cool en elegant doen.

Wij zien onszelf als voorvechters, pleitbezorgers, evangelisten van het fietsende bestaan. Ons doel is iedereen op de fiets te krijgen, voor een betaalbare prijs, en met looks om u tegen te zeggen.

De geschiedenis volgens Vitesse
Door onze liefde voor stalen fietsen, mancaves en WD40 probeerden we in 2013 zelf een oude fiets te restaureren. Tijdens de zoektocht naar geschikte onderdelen en manieren om een fiets om te bouwen, bleek er een gat in de markt te zijn. Gerestaureerde fietsen zijn in!
 
Vele vuile handen en uren toogpraat werd Vitesse Fietsen geboren. We startten in een tuinhuis, verhuisden naar een grotere garage, en in 2016 deden we uiteindelijk onze winkel open.
bottom of page