top of page
  • Foto van schrijverJan

Kom maar op, regen!


We worden het stilaan gewoon, die indian summer. Een aangename 20 graden in september, je hoort er niemand over klagen. Spijtig genoeg komt aan alle mooie liedjes een regenachtig einde! Maar voor alle najaarsfietsers hebben wij een oplossing om the elements te trotseren.

De AGU GO is de gemakkelijkste en meest functionele all weather set die je kan vinden. Deze water- en winddichte, ademende jas en broek zijn eenvoudig mee te nemen in een handig opbergzakje. We hebben ze deze zomer zelf uitvoerig getest, zowel op de fiets als tijdens de natte festivals, en we kunnen er enkel de loftrompet over afsteken. Topgerief!

AGU GO jas €49,95

Verkrijgbaar in het zwart, grijs, rood, blauw, oranje en fluogeel voor de liefhebbers. Met opvouwbare en verstelbare kap, elastische mouwen, volledig getapete naden en een regengoot in de ritssluiting die inregenen voorkomt. Verpakt in een handig opbergzakje zo groot als een pennenzak.
AGU GO broek €29,95

Enkel verkrijgbaar in het zwart. Met een elastische waistband en broekspijp, volledig getapete naden, en verstelbare sluiting met klittenband. Net als het jasje mooi verpakt in een handig opbergzakje.

Een setje, jas en broek, vind je bij Vitesse voor €79,90

Geef toe, er zijn slechtere manieren om weer en wind te trotseren. Meer info kan je terugvinden op www.agugo.nl en in onze winkel.

Save

0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page