top of page
Strikt lokaal, gratis in Rotselaar, Wezemaal, Werchter en Wijgmaal, of zelf afhalen in onze winkel.
Levertermijn: 1 tot 5 werkdagen - Suggesties voor onze webshop? Laat het ons weten via hallo@vitessefietsen.be

Cadeaupakket voor sportieve, dorstige fietsers

2181003726789
€49,95
Uitverkocht
1
Productgegevens

Een Vitesse-cadeaupakket op maat van de sportievelingen. Leuke, lekkere dingen én een cadeaubon, verpakt in onze gloednieuwe katoenen shoppingzak.

Interessant: met dit pakket bespaar je 9 euro (normale totaalprijs: €59).

Twee flesjes Bidon

Het splinternieuwe wielerbier, made in Wezemaal. Een blond bier met een alcoholpercentage van vijf procent. Ideaal om de wekelijke sportieve topprestatie weg te spoelen. Of gewoon voor de dorst. Lekker!

Park Tool BO-3 Flesopener

Ontkurk je flesje Bidon met deze kleine maar stevige flesopener. Aspirant fietsenmakers onder ons herkennen meteen het merk Park Tool. De Amerikaanse fabrikant van fietsgereedschappen maakt gewoonweg de beste tools, geloof ons. Je kan deze flesopener aan je sleutelbos hangen. Overal te gebruiken, but don't drink and drive!

Muc-Off Nano Tech fietsreiniger

Een fantastisch product van het Britse Muc-Off, dat trouwens lekker ruikt. Dit product lost vuil en smeer op voor je het weet. Op je fiets spuiten, inwerken, afspuiten en klaar. Het is bio-afbreekbaar, veilig op alle oppervlakken, en het is zelfs schijf- en remblokvriendelijk.

Vitesse Geschenkbon €20

Een geschenkbon is niet origineel meer, zegt u? Misschien. Maar wij fietsers gaan toch liefst zelf nog wat snuisteren en rondkijken in de fietsenwinkel. Je kan deze bon gebruiken voor alle aankopen, zelfs voor herstellingen.

Vitesse Shoppingzak

Geen plastic verpakking of inpakpapier bij ons. Je cadeaupakket zit in onze gloednieuwe Vitesse Shoppingzak. Gemaakt van stevig katoen. Gebruik de zak na de feestdagen om naar het strand te gaan, of om vuile was in te steken. Het kan allemaal!

Levertermijn: 1 tot 5 werkdagen

Bewaar dit product voor later
bottom of page