top of page
  • driesvancalster

Klever speed pedelecs bij Vitesse Fietsen

“Hear, hear!” Met de feestdagen in zicht is het tijd om nieuw speelgoed voor te stellen bij Vitesse Fietsen. Er werd al een tijdje reikhalzend uitgekeken naar de komst van deze (begint met een S en eindigt op TROMER) killer. Voilà het woord is eruit. Tijd om het merk en de fietsen even van naderbij te bekijken.Klever Mobility is een dochteronderneming van Kymco. Met meer dan 50 jaar ervaring in elektrische mobiliteit en in de scooter- en motorfiets industrie, heeft Kymco een reputatie opgebouwd die zich kenmerkt door betrouwbaarheid. Die betrouwbaarheid, gepaard met uitstekende kwaliteit, staat centraal in de ambitie van Klever sinds de oprichting in 2011. Hun doel is om de best mogelijke rijervaring te bieden en klanten een zo goed mogelijke service aan te bieden. Klinkt te mooi om waar te zijn, of toch niet?

HÉT ALTERNATIEF VOOR DE AUTO

Manoeuvreer jezelf met souplesse door druk woon- werkverkeer en zeg vaarwel tegen files. De Klever X PINION 45 en X SPEED 45 zijn als enige op de markt standaard uitgerust met richtingaanwijzers die zorgen voor extra visibiliteit. Bij de X Pinion kan je rekenen op de onderhoudsarme aandrijfriem en Pinion versnellingsbak om je door het verkeer te loodsen. Zo is dit de perfecte speed pedelec voor de lange afstand commuters. Het design frame met sportieve zithouding is voorzien van een verstelbare stuurpen wat zorgt voor extra comfort. Je hebt steeds de keuze tussen een 850 of 1200Wh accu en beide modellen zijn voorzien van een 800W motor. Zo kan je, onder de juiste omstandigheden, tot wel 250 km zorgeloos aan een stuk door fietsen. Prijzen starten vanaf € 6.249.Opteer je liever voor een meer comfortabele rit? Dan zijn de Klever N PINION 45 of N ROGUE 45 de juiste keuze voor jou. Alles wat ze bij Klever de afgelopen tien jaar hebben geleerd stopten ze in de N-serie. Hij is zeer makkelijk bestuurbaar, sterk, praktisch, comfortabel en kan zware ladingen dragen. De N oogt en voelt als een lichtgewicht, maar is toch sterk genoeg om in totaal 150 kg op hoge snelheid over lange afstanden te dragen. Prijzen starten vanaf € 4.999.Naast de X- en N-serie is er ook nog de Y-serie. De Y Muse 45 is de ultieme stedelijke allrounder. Ongeëvenaarde kracht, een modieus ontwerp met iets lagere instap en praktisch comfort transformeren je dagelijkse stadsverkeer. Prijzen starten vanaf € 5.499. Al deze Klever fietsen zijn bovendien ook als 25 km/u versie beschikbaar.


SLIM GEZIEN, KLEVER

Steeds meer onderdelen van de Klever fietsen worden in eigen huis geproduceerd. Dat geeft hen de mogelijkheid om vele aspecten van de productie zelf te controleren, zodat alle onderdelen zo efficiënt en betrouwbaar mogelijk samenwerken. Het stelt Klever in staat om te blijven innoveren, ongeacht de tekortkomingen in de sector.


Stijlvolle e-bikes van geweldige kwaliteit. De Klever speed pedelecs zij het alternatief bij uitstek voor je dagelijkse afspraak met de file. Een 800W sterke stille motor die je met gemak van 0 naar 45 km/u brengt, brede 27,5 inch banden en Rockshox voorvering zorgen voor comfort, grip en een geweldige fietservaring.


Je hoef ons niet per se te geloven, overtuig jezelf en spring binnen voor nog meer info en een testrit. Tot dan!


0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page