top of page
  • Foto van schrijverJan

Beklim de Kortingsberg - elke dag méér en méér korting!



Kortingsberg Vitesse Fietsen

Vitesse Fietsen geeft je vanaf zaterdag 1 tot zaterdag 22 december elke dag méér en méér korting op alle stockfietsen. Er is keuze tussen bijna 50 stadsfietsen, mountainbikes, kinderfietsen, race- en elektrische fietsen.

Hoe werkt het?

Vanaf zaterdag 1 december ontvang je op elke stockfiets in onze winkel 5% korting. Elke openingsdag daarna verhoogt de korting met 1%. Op de laatste dag van de actie, zaterdag 22 december, loopt de korting op tot wel 20%.

Maar profiteer je nu al van de korting, of wacht je nog een week? Klim met ons mee op de kortingsberg en sla op het juiste moment toe. Maar wacht niet te lang, want voor je het weet is je favoriete fiets verkocht!


Een fiets mét de huidige korting reserveren mag, maar slechts voor dezelfde dag. Daarna is de fiets opnieuw beschikbaar. De kortingen zijn enkel geldig voor stockfietsen (modellen 2018).

Wat is het aanbod?

Met meer dan 50 fietsen in stock kom je als Kortingsbergbeklimmer zeker aan je trekken. Er zijn stadsfietsen, elektrische fietsen, racefietsen, mountainbikes en kinderfietsen van onze huismerken Wilier Triestina, Bergamont, Pashley en Frog Bikes.

0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page