top of page
  • Foto van schrijverJan

Schrijf nu in voor de 3de editie van de Vitesse KinnekeskoersOp zondag 16 september 2018, Autovrije Zondag, organiseert Vitesse Fietsen voor de derde keer de Vitesse Kinnekeskoers. Een echte koers voor peuters en kleuters, op en rond het verkeersvrije dorpsplein van Rotselaar.

Het parcours is een mooie ronde van 150 meter pal onder de kerktoren. De deelnemertjes fietsen in drie leeftijdsgroepen en de papa’s en mama’s mogen hen begeleiden tijdens de koers. Alle deelnemertjes krijgen een nummerbordje, een medaille en een bevoorradingspakket. Deelnemen kost €5.

En er is meer: een koersomroeper, een rennersdorp met allerlei hapjes en drankjes, een springkasteel en een schminkstand. Genoeg dus voor een namiddag fietsplezier.

“De eerste twee edities van de Kinnekeskoers waren een enorm succes", zegt organisator Jan Hennes. "Vorig jaar steeg het aantal deelnemertjes tot meer dan 100. Tijdens de komende editie gaan we de ritten verdubbelen. Zo rijden er niet teveel kinderen samen en blijft het leuk en veilig voor iedereen.

Het is een groot plezier om die bende kleuters ongestoord te zien rondcrossen, in een veilige omgeving. Dat vinden niet alleen wij als organisatoren. We krijgen zoveel veel positieve feedback op de Kinnekeskoers dat we gerust kunnen spreken van een nieuwe najaarsklassieker."

Inschrijven kan via www.vitessekinnekeskoers.be, of ter plaatse tijdens de koers.

0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page