top of page
  • Foto van schrijverJan

Vitesse in 2018


Waren 2016 en 2017 al prachtig voor ons, dan wordt 2018 de max. Sinds de opening van Vitesse Fietsen, onder de kerktoren van Rotselaar, is ons leven één avontuur geworden. Een zaak runnen, nieuwe mensen ontmoeten, plannen maken. En dat laatste blijven we doen, met veel goesting.

Vitesse Ride Out


Wij fietsen niet graag alleen. Samen over de kasseien denderen of door het bos crossen is toch gewoon plezanter? Van april tot oktober rijden we elke donderdag weer uit. De ene keer met de koersfiets, de andere keer mountainbike. Sinds we vorig jaar startten met de Vitesse Ride Outs hebben we met tientallen deelnemers prachtige tochten gemaakt. We hebben gelachen en we zijn op ons gezicht gegaan. En we hebben gefietst. Want zo’n vaste afspraak met een leuke bende, dat marcheert.

Opendeurweekend


De lente is in het land en dan smijten wij de deuren en de flessen cava open. Probeer al onze fietsen uit en ontdek ons volledige aanbod. We geven je met plezier tekst en uitleg over al onze fietsen, Total Makeovers, bedrijfsfietsen, accessoires, onze evenementen,... En jawel, dit weekend zijn er kortingen op diverse elektrische fietsen en modellen van het vorige seizoen. Hoera!

zaterdag 17 maart, 09u tot 18u

zondag 18 maart, 10u tot 16u

Infoavond Bikepacking


In 2018 hijsen we opnieuw fietszakken op onze mountainbikes en gaan we op off-road-fietsreis. We weten nog niet naar waar. Misschien de GR247 in Spanje of een unsupported bikepacking race in Noord-Italië. Who knows. Maar bikepacking is de shit, dat weten we intussen wel.

En we willen er graag over vertellen. Wat is bikepacking, hoe vind je routes, welke materialen neem je mee, met welke fietsen kan je rijden.Inspiratie op woensdagavond, gebracht door Maarten en Jan, Vitesse-eigenaars en bikepacking-verslaafden.

woensdag 21 februari, 19u30 tot 21u30

@ Vitesse Fietsen

Testdag Wilier Triestina


Voor één dag halen wij de Italianen naar hier. Te zeggen, hun prachtige fietsen. Onze huisleverancier Wilier Triestina stelt bij Vitesse al haar nieuwste racefietsen, mountainbikes en e-bikes voor. En jij kan deze fietsen allemaal uitproberen. Take ‘em for a spin! Reserveer nu al de fiets die je wil testen en wij zetten hem raceklaar.

zaterdag 24 maart, 10u tot 16u

@ Vitesse Fietsen

Kinnekeskoers


Fier als gouden gieters, dat zijn we. Want de koers is van ons, én van de kinderen. Honderden peuters en kleuters hebben sinds de eerste Kinnekeskoers in 2016 zich helemaal gegeven op ons parcours onder de kerktoren. Geef toe, het zijn prachtige beelden, van ons en uw nageslacht op hun kleine fietskes, met die veel te grote helmen op. Wat ons betreft is dit de dag van het jaar, waar we het eigenlijk allemaal voor doen. Dus uiteraard volgt er in 2018 een nieuwe editie. Met medailles, confettikanonnen en heel veel fun.

“Uitstekende organisatie. Topdag voor

zowel de klein mannen als de ouders! “

zondag 16 september, 13u tot 18u

@ Dorpsplein, Rotselaar

How to e-bike


Eerlijk, de meeste fietsen die wij verkopen zijn elektrisch. De hype rond de elektrische fiets is ver van afgelopen. En werkelijk iedereen, van jong tot oud, wil elektrische rijden. Maar kan iedereen dat wel, met een e-bike rijden? Want waar dient die parkeerknop voor? En hoe krijg ik mijn fiets gestart? En gestopt? Omdat dit niet voor iedereen evident is organiseren wij in 2018 workshops over leren fietsen met een elektrische fiets. Van de basics naar gevorderde in een sessie van 2 uur. Wij begeleiden je trap voor trap.

Interesse? Laat het ons weten.


0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page