top of page
  • Jan

Vitesse in 2018


Waren 2016 en 2017 al prachtig voor ons, dan wordt 2018 de max. Sinds de opening van Vitesse Fietsen, onder de kerktoren van Rotselaar, is ons leven één avontuur geworden. Een zaak runnen, nieuwe mensen ontmoeten, plannen maken. En dat laatste blijven we doen, met veel goesting.

Vitesse Ride Out


Wij fietsen niet graag alleen. Samen over de kasseien denderen of door het bos crossen is toch gewoon plezanter? Van april tot oktober rijden we elke donderdag weer uit. De ene keer met de koersfiets, de andere keer mountainbike. Sinds we vorig jaar startten met de Vitesse Ride Outs hebben we met tientallen deelnemers prachtige tochten gemaakt. We hebben gelachen en we zijn op ons gezicht gegaan. En we hebben gefietst. Want zo’n vaste afspraak met een leuke bende, dat marcheert.

Rij mee en volg de Ride Outs op Facebook

Opendeurweekend


De lente is in het land en dan smijten wij de deuren en de flessen cava open. Probeer al onze fietsen uit en ontdek ons volledige aanbod. We geven je met plezier tekst en uitleg over al onze fietsen, Total Makeovers, bedrijfsfietsen, accessoires, onze evenementen,... En jawel, dit weekend zijn er kortingen op diverse elektrische fietsen en modellen van het vorige seizoen. Hoera!

zaterdag 17 maart, 09u tot 18u

zondag 18 maart, 10u tot 16u

Meer info

Infoavond Bikepacking


In 2018 hijsen we opnieuw fietszakken op onze mountainbikes en gaan we op off-road-fietsreis. We weten nog niet naar waar. Misschien de GR247 in Spanje of een unsupported bikepacking race in Noord-Italië. Who knows. Maar bikepacking is de shit, dat weten we intussen wel.

En we willen er graag over vertellen. Wat is bikepacking, hoe vind je routes, welke materialen neem je mee, met welke fietsen kan je rijden.Inspiratie op woensdagavond, gebracht door Maarten en Jan, Vitesse-eigenaars en bikepacking-verslaafden.

woensdag 21 februari, 19u30 tot 21u30

@ Vitesse Fietsen

Schrijf je in