top of page
  • Foto van schrijverJan

Onze nieuwe e-bikes komen eraanGoed nieuws, we hebben ons de voorbije maanden wat laten gaan! We hebben namelijk een groot aantal nieuwe e-bikes besteld bij Bergamont, onze huisleverancier van stads- en elektrische fietsen. En de eerste modellen hebben intussen de weg gevonden naar onze winkel.

E-Horizon 6.0 Wave

"Nieuw design"


Een prachtig vormgegeven e-bike, met een zachte motor en lage instap. Het blok rond de Bosch Active Line-motor kreeg een nieuw design waardoor het minder 'lomp' overkomt. Deze fiets heeft trouwens ook een instapprijs, 2.299 euro.

 

E-Ville Deore

"Onze best verkochte e-bike!"


Sinds we eind 2016 startten met de e-bikes van Bergamont is dit de fiets die het meest over de toonbank ging. Dat is ook niet moeilijk: een zeer mooi design, een stevige Bosch Performance Line-motor en verkrijgbaar in 3 verschillende uitvoeringen en kleuren. Met deze fiets rij je comfortabel naar je werk en de bakker voor 2.899 euro.

 

Worden verwacht vanaf januari 2018

 

Een e-bike kopen bij Vitesse Fietsen?

  • Het eerste onderhoud van je fiets, ten laatste 1 jaar na aankoop, is gratis.

  • Vitesse Fietsen is een officieel Bosch Service Center. Wij weten dus van wanten als je vragen hebt over de motor van je e-bike.

  • Wij hebben steeds een breed aanbod aan accessoires en tools om fietsen nog leuker te maken.

0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page