top of page
  • Foto van schrijverJan

Het Vitesse-weekend dat je niet wil missen!Op 18 en 19 maart openen wij de lente, de deuren en een nieuw stuk winkel! Werp de kinderen op het springkasteel en drink met ons een glas op het nieuwe fietsseizoen. En er is meer. Probeer al onze fietsen uit

  • Elektrische fietsen en stadsfietsen van Bergamont

  • Racefietsen en mountainbikes van Wilier

  • Retrofietsen van Pashley

  • Kinderfietsen van Frog Bikes en Early Rider

+ We geven dit weekend korting op diverse modellen van 2016. Test deze fietsen zeker uit!

Ontdek ons volledige aanbod We geven je met plezier tekst en uitleg over al onze fietsen, Total Makeovers, Bedrijfsfietsen, accessoires, onze onderhoudspakketten,... En neem de kinderen gewoon mee Een springkasteel, wasco's en een mini-fietsparcours. Wat hebben die kleine gasten meer nodig? Milaan - San Remo op onze TV misschien? Check!

Praktisch Zaterdag 18/3 - 09u00 tot 18u00 Zondag 19/3 - 10u00 tot 16u00

Bevestig je komst


0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page