top of page
  • Foto van schrijverJan

Vitesse organiseert de allereerste KinnekeskoersOp zondag 18 september 2016, Autovrije Zondag, organiseert Vitesse Fietsen de allereerste Vitesse Kinnekeskoers. Een echte koers voor peuters en kleuters, op en rond het verkeersvrije dorpsplein van Rotselaar. Kindjes van één tot en met vijf jaar kunnen zich onder het waakzame oog van mama, papa, nonkel Wim en tante Els uitleven met hun fiets of loopfiets.

Het parcours is een mooie ronde van 150 meter pal onder de kerktoren van Rotselaar. Er is een koersomroeper, een rennersdorp met drankjes allerlei en een springkasteel voor de niet-fietsende jeugd. Deelnemen kost €2,5. In ruil is de kleine Eddy Merckx verzekerd en krijgt hij of zij een bevoorradingspakket en een echte medaille! Schema Iedereen welkom voor de opwarming vanaf 13u00. 14u00 - 1 tot 2,5 jaar (1 ronde) 14u30 - 2,5 tot 4 jaar (2 rondes) 15u00 - 4 tot 5 jaar (3 rondes) Napraten en prognoses maken over het volgende seizoen kan tot 18u00. Schrijf je koter in via www.vitessekinnekeskoers.be

0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page