Onze fietsen voor je Communie- of Lentefeest

Wie heeft er nu geen fiets gekregen voor zijn communie? Zeg nu zelf, iedereen toch wel? Om het wat gemakkelijker te maken hebben wij voor jou, je kind of kleinkind alvast onze beste communiefietsen geselecteerd.

Deze fietsen kan je in onze winkel bekijken en testen. Omdat we niet de allergrootste stockruimte hebben (spijtig spijtig) wordt de fiets met de jouw maat steeds besteld. De levertijd is 1 à 2 weken. Wees er dus op tijd bij.

Leg samen voor een fiets

Een fiets is niet goedkoop. Daarom kan je bij Vitesse samenleggen voor je nieuwe rijwiel. Wij houden de score bij en laten je weten wanneer het volledige aankoopbedrag bereikt is.

Onze selectie
FROG_62_RED
FROG_62_BLACK
FROG_62_ORANGE
FROG_62_GREEN
FROG_62_PURPLE
FROG_62JR_019

Frog 62

€ 415,00

De Frog 62 heeft 8 Shimano versnellingen en is geschikt voor jongens en meisjes tussen 8 en 10 jaar oud (binnenbeenlengte van 62 cm). De fiets heeft een licht aluminium frame van hoge kwaliteit en een gemakkelijk van hoogte te verstellen zadel.

Bij de Frog 62 krijg je een bel, reflectoren, spatborden, een verlichtingssetje en twee sets buitenbanden: een stadsband en een off-roadband. Een bagagerek is optioneel.

 

Beschikbaar in Red, Purple, Orange, Black, Union Jack, Green en Team Sky Black.

main-poppy-blue450x450
main-poppy-pink450x450
main-poppy-peppermint
poppy_1
poppy_3
poppy_2
poppy_4

Pashley Poppy

€ 699,00

De Pashley Poppy is retro, stalen fiets met lederen zadel. De fiets heeft 3 versnellingen en de remmen zitten in de wielnaven. Je moet dus geen remblokjes vervangen. De wielgrootte is 26 inch. De fiets is geschikt voor kinderen vanaf 12 jaar.

Bij de Pashley Poppy krijg je een verlichtingssetje. Een bagagerek is optioneel.

 

Beschikbaar in Blue, Pink en Peppermint.

Bergamont Sponsor Disc heren
Bergamont Sponsor Disc dames
Bergamont Sponsor Disc schijfremmen
Bergamont Sponsor Disc bagagedrager
Bergamont Sponsor Disc interne kabel

Bergamont Sponsor Disc

€ 699,00

Een trekking fiets met zeer lichte aluminium frame en interne kabelgeleiding. De Sponsor Disc heeft een geveerde voorvork en Shimano schijfremmen. Dat betekent dus weinig onderhoud maar toch perfect remmen, zelfs bij regen. De fiets heeft 24 versnellingen (Shimano Deore).

De Sponsor Disc is beschikbaar vanaf maat 48, voor jongens en meisjes vanaf ongeveer 12 jaar. Enkel verkrijgbaar in het zwart.

Nog niet helemaal je ding gevonden?

Check onze andere fietsen of kom eens kijken in onze winkel. 

Een vraag over deze fietsen?

Bericht ontvangen!